Thursday, 1 November 2012

saD day :(

assalammualaikum..
today mmg mood ta bape oke la.. kenape ea? kenape ea? kadang2 kite sering dipersalahkan atas keinginan dan kehendak org lain yang telah memaksa kite untuk memenuhinya? rungsing la kalau kite je asyik salah..hati kite sering terabai dan ta de sape yang ambil peduli.. :(

dan hari ni benda tue terjadi dalam pusingan hidup aku ney!! salah aku kew?? salah ke? aku cuma melakukan yang terbaik.. tetapi sering dipersalahkan walaupon kadang2 mereka tau bukan aku puncanya.. hanya kerana aku sudah dewasa? jd sewenang wenangnya mereka boleh menyalahkan aku la..

yaAllah, andai aku ta kuat mungkin aku da buat perkara yang tidak sewajarnyanya.. YaAllah. berikanlah aku ketenangan untuk aku menempuh semua masalah yang datang nie..

aku ingin hidup bahgia didunia ne dengan rahmat_Mu yaAllah :( aku ingin mejadi seorang wanita yang kuat beriman dan solehah yaAllah.. agar aku dapat menepis segala masalah yang datang mendadak tanpa lampu isyarat yang mendahlui..



to her : hope ini merupakan peringatan kepada kite agar tidak terlalu mengharapkan org lain untuk memenuhi keinginan dan kehendak kamu.. seadainya waktu bisa berputar.. belajarla menjadi seorang yang lebih matang dalam menjalani kehidupan didunia ini yang semakin mencabar. Jadilah anak yang solehah agar iman yang kite miliki mampu membentuk kite menjadi manusia yang berguna. insyaAllah. aminn ya rabbb..

sekian.

Sunday, 21 October 2012

^^

assalammualaikum

lame sgt ta uptades blog..rindu sangat. :). syukur alhamdulilah masih diberi ruang didunia ney untuk menghirup udara segar dan melihat keindahan yang terbentang luas ni.. syukur alhamdulilah. banyak benda yang manis dan pahit berlaku :) yang baik semuanya dari Allah dan yang buruk dari diri ini sendiri

kenangan terindah

  • alhamdulilah raya tahun ini semuanya ada.so terasa sangat-sangat meriah dan gembira..semuanya berkumpul makan minum dan candid :) meriah sangat.. kenangan yang terindah untuk tahun ini tidak akan dilupakan sampai bila2 sbb tahun ini bagi lin tahun yang paling  gembira dan meriah berbanding tahun yang lepas-lepas.
Osem..osem. :)
  • baru-baru nie,lin ada penyampaian watikah perlantikan untuk anak-anak perak..alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar.. ramai jugak yang datang masa majlis tue.. masa mula-mula sampai lin oke je la.. sbb da kurang rasa gementar..haha ramai sangat orang masa tue.. :P ( dalam keta punya la cuak) tapi keadaan berubah plak masa sesi pendaftaran tue.. :( Cik awak terpilih untuk naik kePentas sebagai 50 orang yang terpilih mengambil watikah daripada Menteri Besar.!!! bayangkan la..bru je nak oke nebes tue.. tibe2 depa bg nebes plak lagi.. usah citela macam mana cuaknya masa tue.. ketaq habis lutut-lutut ni..haha.. Org yang pertama naik plak 2..YaAllah mmg ta ley nak control perasaan nebes tue.. tp Alhamdulilah Lin istifar banyak2 dan lin boleh kurangkan perasaan tue.. ^^ syukur sangat.. Wartawan semua da sedia masa tue.. dan Cik Lin (nama Penuh dan nak ITp)..lin jalan pelan2 pastue senyum pada Camera..huhu..lepas je terima Watikah..lega sangat2.. :) terasa segar bugar lepas terima watikah tue :).. Majlis cm ney Pertama Kali berlaku dalam hidup Lin.. lin ta pernah merasa saat2 cm ney.. Lin bertuah sbb terpilih diantara 600 org tue :) Terima kasih YaAllah.. dan lin akan buat yang terbaik untuk banggakan mak ayah LIn.. dan memenuhi impian LIn.insyaAllah 

YaAllah, terima kasih diatas kurniaan_Mu yang tidak terhingga untuk hambamu ini.. semoga kebaikan ketulusan kejujuran kecantikan dan sifat2 terpuji serta keimanan sentiasa menebal didalam diri kami semua. Amin ya Raab..... 

Wednesday, 8 August 2012

urmm..

assalammualaikum..

ta tahu nak mulakan dari mana..tp hati ney mmg tgh dalam keadaan yang sedih, kecewa dan keliru dan semua perasaan tue bercampur baur..yaAllah kenape susah sangat nak lupe kan dia..kenapa yaAllah.. dia plak sebaliknya..semakin bahgia dengan kekasih dia yang terbaru..
yaAllah ape yang patut aku buat untuk melupakan die.. walaupun da bermacam2 cara aku gunakan untuk melupuskan ingatan aku pada die, tap keadaan masih sama seperti sebelumnya...setiap kali profilenya terlakar didepan mata..setiap kali jugak hati ini akan menjadi sebak T_____T . yaAllah tolonglah aku, aku buntu dan aku sangat memerlukan kekuatan untuk melupakan dia..
setiap kali solat aku berdoa agar dapat melupakan dia..tp kenape sampai sakg ney hati masih terasa dekat dengan dia walaupo sudah lama kami tidak berbalas mcg.. :( yaAllah hindarilah die dari diriku.. aku tidak mahu merosakkan kebahgian yang die tengah kecapi biarpon aku yang menggung siksanya.. :(

hilangkanlah ingatan aku pada syukur sharif...aku benci die yaAllah.. :(

Tuesday, 10 July 2012

dalam sujud mengalir air mataku :(

yaAllah walau pon seminggu telah berlalu, tapi haty ini masih belum melupakan die. semakin hari semakin kuat perasan ini sehinggakan lin binggung memikirkan.. hanya dalam sujud aku memohon doa semoga dapat lupakan dye secepat mungkin..

dye minta lin supaya kekalkan persahabatan dengan dye..tp untuk ape? lin takut lin ta mampu nak tempuh semua tue.. salahkah lin bertindak macam tue.. bukan tue yang lin mahukan tapi lin terpaksa sbb lin ta nak menggangu hubungann baru terjalin antara dye dan budak tue.

yaAllah setiap malam linangan air mata sentiasa mengiringi sujud lin.. kejam sungguh diri lin..bila ada masalah baru nak mengadap dye.. yaAllah, ampukan lin.. lin jahil..jahil tentang agama.. bukan lin  pinta semua ney tp lin menggangap ini ujian dan lin akan cube untuk bangun menjadi wanita yang solehah. T__T

yaAllah, jika lin ta de jodoh dengan dye. izinkan lin lupekan dye lin ta nak bayang2 dye sentiasa ade dengan lin dan sebb tue lin ambek keputusan untuk putuskan persahabatan dengan dye.. lin ta nak diri lin terluka atau kecewa lagi.. lin ta sanggup yaAllah :"(

sekarang ney lin akan berusaha untuk menjadi wanita yang solehah dan sentiasa menjaga solat..lin tahu ta semudah tue tp lin akan cub bersungguh2 untuk itu..

no love until akad :"(

Sunday, 8 July 2012

assalammualaikum.. 

alhamdulilah syukur Allah masih panjangkan usia lin.. cuma lin sekarang nie tengah kecewa terkilan semua ada..semuanya bercampur-campur :"( urmm lin ta tahu nak mulakan cm mane.. semalam lin tergerak hati nak bukak FB sbb lin rasa lama sgt ta bukak and ambek tahu pasal dia.. lin sekarang nie tengah busy nak final exam, tambahan pula sem ney pendik sgt..so kena tangkas dan pantasla cikit kalau tidak mungkin tak dapat nak tangkap apa yang pensyarah ajaq. bila lin bukak pages die..lin terbaca " semoga abg cepat sembuh.sy syg abg sgt2..love u muaaah " abeh sapa lin pada die selama nie..mcg lin col lin. ambek tahu pasal lin?? masa tu lin rasa Allah nak tunjuk kat lin yang sapa die yang sebenarnya.. kenapa die buat kat lin macam ney ye..lin memang sentap sangat semalam sampai depan lappy lin menagis. sayu hati lin masa tu. yang lin paling terkilan die hantar mcg col lin bagi harapan kat lin, tapi macam nie pulak yang terjadi. kenape die mempermainkan perasaan lin? sbb die rasa dye hensem or sbb die rasa lin ta layak nak berdampingan dengan lin.
 lin memang terkilan dengan apa yang dia buat kat lin.bukan lin ta penah cakap kat die.. bukan lin ta penah bgthu kat die.tp kenapa jalan macam ney yang die ambek..kenapa pendekatan macam nie yang dia gunakan untuk menghancurkan hati lin.kenapa? :"( salah lin sebab meletakkan harapan yang terlalu tinggi pada die. lin tahu lin hanya manusia biasa yang ta sama tahap dengan die.tapi die ta de hak nak buat kat lin macam ni. lin ada hati dan perasaan. kalau lin ta layak untuk die, kenapa die hantar mcg col2 lin. kenapa? lin kecewa sangat dengan sikap die. lin kenal die dengan baik tapi ini yang dia buat kat lin. :"( kenapa awk buat lin macam nie ye? seingt lin, lin layan awk dengan baik lin ta pernah buat sesuatu yang salah dari segi agama. kalau lin ta sesuai dengan awk..kenapa awak masih nak mcg lin.. kenape ye awak? lin beri semangat pada awk masa awk sakit. sampai terbawa-bawa dalam mimpi.. awk memang kejam pada lin. 

tidak mengapalah awak..sejujurnya lin da buang awk dari FB lin..bukan sbb lin benci or ta suka..tp biarlah lin mengundur diri.. lin tidak mahu menjadi perempuan yang terhegeh-hegeh mencari cinta seorang lelaki sebab tidak bermakna apa-apa pun. lin ta mahu lagi meletakkan harapan pada awak seperti yang da berlaku sekarang nie.  :"( sekiranya ada jodoh lin dengan awk.adalah..jika awk bukan jodoh lin..lenyapla awak dari minda dan jiwa lin. :"( sekian.

Friday, 8 June 2012

assalammualaikum..

terlalu lama rasanye ta uptades kat blog..mungkin kekangan masa yang menghalang. mungkin!!..
alhmdulilah, kerana masih lg merasai hidup yang penuh liku2 ni walaupon banyak cabaran dan dugaan yang datang melanda tapi aty nie masih tabah menghadapi semuannye dengan haty yang terbuka. :)

alhmdulilah..semester baru da pon bermula..kali nie subjek yang ditawarkan semakin mencabar minda hehe sebab skang ney semester pendik tue sbb dok habaq mencabar minda tapi insyaAllah demi mak ayah and kaum keluarga diri ini akan melakukan yang terbaik cm semester yang lepas ^^. 

syukor pada Allah sbb semester lepas aq punya result duduk dalam dekan LIst sesuatu benda yang aq ta harapkan..tp mungkin da tertulis :) alhmdulilah syukur sgt pada Allah walaupon kadang2 aq ney ade jgk melupakkn ajaran yang dituntut..yaAllah moga2 jalan yang luas akan dibukakan untuk aku. insyaAllah amin.

dalam 2 3 bulan ney banyak bnda yang terbaik berlaku dalam hidup aku..mungkin berkat dhuha yang aku lakukan..mungkin jgk ini rezeki Allah untuka aku da keluarga aku..alhmdulilah. mmg aku sgt2 bersyukur pada Allah swt.. tanpa Allah siapalah aku begitu jugak anda2 diluar sana. ^^ yaAllah aku mencintaimu melebihi segalanya. T__T sob2..terasa sedih plak. 

skang ney mungkin aq akan jarang on9 lg sbb semester ney mmg sgt pendik bg aku.. sbb subjeknye boleh dikatakan agak2 akan memecahkan saraf2 dalam otak aku..haha..ta la.. tp aq yakin aku boleh buat sbb aq da setkan dalam minda aku ney " kalau org lain boleh kenape kite ta bolehkan " yang penting kite kena usha doa dan tawakal.. restu mak ayah jgk penting na :) tp cm mane aku da suka geget mak..hehe..mak restu ta ney? hhihi.! lg pon aku jeles jgk tgk fadhil a.k.a ustaz asyik naik stage je kn.. setiap sem muka dye so aku nak la jgk merasa menjadi pelajaq paling terbaik antara yang terbaik.. benda ney jgk selalu menaikkan semagat aku untuk berjaya. ^^ tunggguuu!

k la ta nak type panjang2 lenguh tangan ney.. nak simpan tenaga la.. hehe..
babai semua..
belajaq rajin2 na..
nnty ley jumpe belanja makan :)

assalammualaikum ^_^

^^ 
alhmdulilah :)

Sunday, 6 May 2012

anak org kaya.

assalammualaikummm...

yaAllah, lame rasanya ta updates blog kite..banyak entry2 yang kite ta baca lagi..hehe..pas ney nak terjah la japp..tapi sebelum tue nak tulis la cikit cerita2 yang terjadi dalam idup kite tahun ney :) ade cite yang bahgia duka dan sebaliknya pon ade jugak..

oke untuk permulaan ney, baik kite cerita cite yang baik2 sbb mood kite masa nie sangat2 baik..^^ alhmdulilah kite da dapat gaji kite :) tue pon berita gembira jugak sbb hasil titk peluh kite awk3 semua..syukor alhmdulilah..  hasil gaji kite tue, kite dah berniat nak belanja famili kite makan kat luar :) tapi nak tau ta, ary yang kite nak belanja makan tue jumpe plak sedara kite.. depa nak makan jgk tp kakak comei tue ade hal plak..so depa bungkus makanan yg da depa order tue.. :) lepas depa balik.. kiteorg semua makan dengan penuh rasa gembira..:) hehe..alhmdulilah happy sgt ^^ tibela time nak bayar tue... awk2 semua tau..makanan yang kami semua makan td da dibayar ^^.. rasa bersyukur sgt sbb Allah beri rezeki yang ta disangka2.. :) ( marilah memuliakan solat dhuha-megnet rezeki ) alhmdulilah3..syukor pada Allah...:)

lagi 1 ade org tue cakap kite ney merupakan insan yg istemewa dalam aty dye ^^ hehe..cm ta caya je sbb bukan dye lafaskan benda tue sebaliknye text aje..^^ so, awak2 semua rasa cm mane ea.. ? patt kew kite percaya sbb kite pon ta pasty siapa dye dihaty kite ney? mencintai atau sekadar memiliki =_=' patutkah kite menganggap tue cume gurauan semata2..sbb malam tue dye sakan duk usik kite..kowt2 la dye saje je nak test2 kite..hasiiiihhh... pening jugak pikir pasal cinta ney..! ape pon ta boleh..huhu!! sape2 ade pendapat atau nasihat mcgla kat kite ye ^^ kadang2 pendapat ramai ney membuka lembaran jawapan yg lebih tepat..:) hehe..kite uji dye..tp dye ney cm memahamilah :) haha jatuh hatilah.

banyakla lg benda yang kite nak cite awk3 semua..tp ta tau cm mane nak mulakan..huhu!! oke2..yang ney cite cm sedih2 cikit la...before kite kenal dye eehh bukan kenal la... kenal lame da..cume mcg je baru agy..hehe! kite adelah mcg budak kolej kite, dye ney anak org kaya..kakak dye model agak terkenal la jgk ..tp kite bru tahu tadi..haha..bukan ape kite ney jarang la tau pasal model2 ney.. dye ney encem and cm peramah ta tentu hala..btw kite ta pernah tego dye, dye yang mengada2 nak tegor kite..haha berlagak..tp mmg betul cm tue.. kadang2 dye anta mcg kat kite..gaya2 cm suka bg harapan pas tue patahkan harapan tue..mungkin sbb dye anak org kaya..aduiiii..apelahkan... walaupon mcg ta lama kite da ley tangkap la perangai dye cm mane..wahhh kau cik kiah.over nampak..haha. kite ney awak2 semua jenis suka menguji lelaki untuk tahu sejauh mane ikhlas nye dye nak kawan dengan kite.. kite pon uji la dye, ujiannye hehe malu nak ckp tp malam tue terus ta mcg u..kite sje anta banyak2 kali mcg kat dye ..last2 kat fb dye da ade pempuan lain..siap bagi kate2 cinta semngat habaq hang. :) hebatkan. ^^ tanpa membuang masa kite tekan mark and delete semua mcg2 dye..huhu..da kena cm tue pon masih nak cimpan mcg2 dye..duku kepala sendiri..hehe! tapi ape2 pon semoga dye berubah and jd lelaki yg benar setia... :) amenn..





bunga-bunga cinta S S

Friday, 16 March 2012

daPat keja :)

assalammualaikum..

alhamdulilah da dapt keja... :) bru mula 2 ary..so far setakat ney oke2 je, banyak belajaq benda baru...syok..
isnin ney nak belajaq buat akaun plak.. semua yg berkaitan dengan akaun..huhu..benda yg ta minat tue plak yg kena belajar..hehe redho je la..asalkan ade keja and dapat pengalaman kerja tue pon sudah memadai. ^__^

yaALLAH, terima kasih mmberi rezeki ney kepadaKu.. waalaupon mase temuduga tue aku ta yakin yg aku ley terpilih akhirnye terpilih jgk. syukur.. berkat doa mak ayh.. nnty ade rezeki kite belanja mak ayah and abg adik makan2 kat luar ea.. :)

so..dikesempatan ney, aku akan belajaq semuanye dengan bersungguh2 sbb aku nak banggakan mak dan ayh ak..lau ade rezeki lebih..inysaALLAH aku akan tunaikan hajat mak dan ayh nak g menunaikan haji... buat abg yang nak umrah nnty, aku doakn ko selamat pergi dan balik..jagn lupe doakn kami semua ye.. yang penting doakn aku jumpe insan yg boleh menjadi imamku dan bakal anak2 comeiku naty. :) huhu! excited!

Wednesday, 7 March 2012

10-03-2012 abg aKk Punye maSeE! ( aBg aNGkatku )


assalammualaikum..
santeKkn!! antaran belah pempuan..  cInta yg peNuh denGan keseNian IsLam..
sweeT sgt.. akk Kite sUka saNgat taU.. nnty Kite Pon nak crI org cm aBg..
baIk..sweEt..selalu naSihatkn kite... seLalu ade Bile kite daLam kesUsaHan..
akk..sebeNarnye Kite sedIh bile aBg kite naK jdi TunaNg org da..
kite taU pas Ney kIte ta Ley gedIk saNgat gaN abg kite aGY sbb dye da jD milik aKk
kite ta Ley naK semaKKn idUp aBg kitE agy sBb abg da Ade taNggungJawB.
Kite ta ley sUh aBG beLnJe aGY sbb aBg kite Nak beLnJe TunaNg dye..
sedihNye.. aBg aKan LupeKan Kite Ta naNty.. aBG da 2 maLam neY kite tidO pOn cM ta TidO jE..
Kite PikirkaN seMua keNangan dUlu..kIte saMpai mimPikan Abg.  abG..aBg..Abg.. cm maNe kIte naK buaT ney..Kite haPPy Bile aBg naK tunaNg..daLam maSe yg saMe KIte sedIh
sedIh... :( :( :( :(
sUkar UntuK diUngkaP, kIte rasa cM aKan KehilaNgan seSuatu yang peNting daLam Idup Kite..
taPi aPekaH tue??

Friday, 2 March 2012

Dingin levendar

assalammualaikum..

tamat suda..well, cite ney mmg banyak menyentuh haty.
sepanjang episod ta pernah lepas or tertinggal..
cite ney sangat2 islamic..aq suka sgt!


ney je yg ade. ta nak tunJuk muka sedih
T___T


tapi!
td, tgk part akhir cite tue..sedih sgt
bile tgk ayah si murni..tibe3 aty teringt kat ayah dengan mak..
haty ney tibe3 sebak..
entah la kenape? ta tahu sebabnye...
T_____T
takut kehilangan mak dan ayah :(
sedih.
tibe3 terpikir, tanpe mak gan ayah..cm mne nak idup kat dunia ney
adik-beradik ta same dengan ibu bapa..
ibu bapa memahami.. segalanye dipenuhi.. 
kasih sayang, terlalu banyak dicurahkan..
yaALLAH sebaknye..
T______T 
ya ALLAH
ampunkan dosa2 kedua ibu bapaku.
limpahkan rahmat-MU yaALLAH keats kedua IBU BAPA ku
sesungguhnnya aq sgt menyayangi mak dan ayah..
sedih.

Friday, 17 February 2012

ejaT tunaNg..^^

assalammualaikum...

alhmdulilah selamat pg dan selamat pulang..^_^
ary tue kite g KL abg sepUpu kite tunang..hehe semuanye berjalan lancar walaupon hanya sekadar majlis simple2 je.. :)

oke malas nak ckp banyak2..tgk je la pic ney..gambar jela yg boleh menceritakn semuanye..^_^ tp mintak maaf la kamera kite besa2 je..pic pon goyang2.hehe.. enjoy oke.

 sesi menyarung cinCin.^^

 hehe..hantaraN siMple je bUt nice.:)
yg dLm pic neY aQ..haha

 ney da lepas bincaNg..kire masa maKanlaH..

yg Ney Pon BincaNg ugaK.:)

aq yg terLebih berdeBar masE keNduri tue padaHal bukaN aq Pon..
tibE2 berdeBar PlaK tue..adOii..jaNgan jOdh aQ ade saMe..
musYkiL3..haha.
k tata..abeh suda.. bacaLah ye..ta naK pon baCe ugaK.
:) weeeeeE..

Thursday, 9 February 2012

ade je nak merepek! kan kan.=_='


bile kebosanan melanda ney la keja sy..melakar dan terus melakar.. 
kadang2 ade je benda nak tulis.
macam2la.
^__^ like tht so much..
hug and love.

apenak tulis ney ea..heehehe..da daPat..

assalammualaikum...

alhamdulilah, masih lagi diberi kesempatan untuk menyedut udara yg segar didunia yg fana ini..^__^ ary ney banyak kenangan manis yg wujud..salah satunye makan bersame2 keluarga..yaALLAH indahnye saat tue... harap2 lain kali dapat lagi...

mesty tertanya2kan kenape tulis cm tue..hehe..adik kite stdy kat perlis, jarang dapat balik..abg kite da keja..kite pon belajaq agy jarang jgk dpt balik..so bile dapat berkumpul ramai2 ney, seronoknye hanya ALLAH sahaja yg tahu..syukur alhamdulilah..:)


ifkakakdadapatkejanntyakkpulakbelanjemakanea1familiinsyaALLAH

Friday, 27 January 2012

assalamualaikum.!



dulu mase aku mula2 solat, mmg secara terpakse sbb mase tue aku rasa umo aku kecik agy..
tp skang ney, setiap kali solat air mata aku menitis..menitis kerana aku malu padamu yaALLAH..
malu sbb aku banyak melakukan dosa...aku malu kerana aku belum benar2 menjadi muslimah yg solehah.. T____________________________T
aku mencuba untuk melakukan perkara yang wajib aku lakukan yaALLAH.
sebenarnye, hati ini sentiasa meronta2..
aku benar2 mahu menjadi wanita yang solehah dan sangat2 menginginkan..tp yaALLAH banyaknye dugaan yg kadang2 haty ney ta tertanggung yaALLAH..ampunkan aku yaALLAH kerana membiarkan haty ini lalai...
ampunkan hambamu yang hina ini..
aku mencuba, mencube untuk menghadapi dugaan itu dengan tabah.
yaALLAH, peliharalah hatyku jiwaku dan sanubaryku, saat ini aku sgt memerlukan seseorang untuk mebimbing aku yaALLAH..tapi kebanyakanye bukan seperty yg aku harapkan...
kebanyakan nasihat yang aku curahkan pada insan2 itu, semuannye dipandang kosong.. yaALLAH adekah aku keji kerana menasihatkan mereka sedangkan diri aku juga perlu dibimbing. :( :( :( :(
sedih bukan kepalang. remaja sekrang hanya memandang rupe paras bukannye haty yg suci..
dimanakah nilai itu sebernarnye...

(ampukanhambamuiniyaALLAHsesungguhnyaakumemerlukanpetunjukdanhidayahmumahasuciyaALLAH:(..)

Thursday, 19 January 2012



assalammualaikumm...

malam ney muram cikit, bile teringatkan hal semalam...

serius, sedih sgt2.. mak kate bialah org buat kite janji kite jangan buat org...

masih sedih sampai ary ney, bia pon ta de sape yg tahu! 

hanya padaMu aku mengadu..T______T

Wednesday, 18 January 2012


assalammualaikum...

alhmdulilah..syukur..td ade penyerahan boce 1malaysia..
alhamdulilah, sekurang2nye boleh la meringankan beban mak ayah..
ta yah mintak wit mak ayah untuk sem ney nak beli buku sbb kerajaan da bagi..alhmdulilah!! syuKur..
semoga kerajaan malaysia akan terus maju..
dan anak2 bangse akan terbuka minda dan haty untuk lebih memajukan diri sbb kerajaAan da tlg kite banyak
syukur alhamdulilah...^________^
untuk diri sy jg..kena belajaq bersungguh2 kalahkan sahabat sy yg dpt 4.00..wah jeles mak nyah...
serius..sangat jeles gan dye...sangat2 oke...bukan besa3 je..
to..ape eah name penuh dye?haa bru ingat..LULISARI MELATI, tahniah2...sbb dpt keputusan yg sgt membanggakn..sem ney aku lawan ang..^__^ tue janjjy aku oke..
untUk fadhiL ( 3.95) umar (3.87) and 3 org lagi yg dpt 3.82, 3.57,3.45 sekalung tahniah..
entry gemuk3 comei khas untuk korang..tahun depan sure2 aku akan kalahkan ang semua insyaALLAH sbb aku jgk ingin berjaya seperty kamo..kamo dan kamo....
^____________^
amin.

Thursday, 12 January 2012

insyaAllah..Lau jadI..^^

assalammualaikum...



urmm..insyaALLAH lau jd abg Kite nak g Umrah..
insyaALLAH..insyaALLAH..
semoga perjalanan abg ke sana akan selamat..
selamat pg dan pulang...


insyaALLAH...^0^..
kite cume nak mintak abg doakn kite 1 famili..
sbb banYak sgt dugaaN dlm faMili kite tahun 2011..tahun lalu..
and kite harap semua doa2 abg disana nnty dimakbUlkan...
insyaALLAH..

abg, dOakn kite meNikaH cePat And jUmpe jdH yg Baik..^_^
lagI saTu aBG..kIte haraP iMpiaN kite naK menJadI waNIta sOleHah termaKbUl..aBg doaKn kiTe.