Thursday, 1 November 2012

saD day :(

assalammualaikum..
today mmg mood ta bape oke la.. kenape ea? kenape ea? kadang2 kite sering dipersalahkan atas keinginan dan kehendak org lain yang telah memaksa kite untuk memenuhinya? rungsing la kalau kite je asyik salah..hati kite sering terabai dan ta de sape yang ambil peduli.. :(

dan hari ni benda tue terjadi dalam pusingan hidup aku ney!! salah aku kew?? salah ke? aku cuma melakukan yang terbaik.. tetapi sering dipersalahkan walaupon kadang2 mereka tau bukan aku puncanya.. hanya kerana aku sudah dewasa? jd sewenang wenangnya mereka boleh menyalahkan aku la..

yaAllah, andai aku ta kuat mungkin aku da buat perkara yang tidak sewajarnyanya.. YaAllah. berikanlah aku ketenangan untuk aku menempuh semua masalah yang datang nie..

aku ingin hidup bahgia didunia ne dengan rahmat_Mu yaAllah :( aku ingin mejadi seorang wanita yang kuat beriman dan solehah yaAllah.. agar aku dapat menepis segala masalah yang datang mendadak tanpa lampu isyarat yang mendahlui..to her : hope ini merupakan peringatan kepada kite agar tidak terlalu mengharapkan org lain untuk memenuhi keinginan dan kehendak kamu.. seadainya waktu bisa berputar.. belajarla menjadi seorang yang lebih matang dalam menjalani kehidupan didunia ini yang semakin mencabar. Jadilah anak yang solehah agar iman yang kite miliki mampu membentuk kite menjadi manusia yang berguna. insyaAllah. aminn ya rabbb..

sekian.

No comments:

Post a Comment