Wednesday, 24 April 2013

assalammualaikum..

apa khabar semua? sihat ke? moga-moga semuanya sihat sejahtera :)
kebelakangan ney pelbagai benda yang berlaku dalam hidup nie.. bukan hanya gembira tapi kedukaan jgk berlaku.. tp alhamdulilah semuanye dapat diselesaikan dengan baik.. kerana Allah mendengar setiap doa2 ku ^^ syukur..

alhamdulilah.. baru2 ney baru je selesai menjalankan kursus kahwin..yeahhh selepas ne boleh la kawin ye :) huhu.. sebenarnya ta sedia lagi nak g kursus kawin tue.. tp kawan plak ajak teman dye.. dengan hati ta rela g la jgk sebb nak menjaga hati kawan :) tau tau punya la berdebar sampai nak tulis name pon ketar abeh.. awat la ta tau.. kata ade jodoh kat situ ta de plak.. haha.. sabar je la.. semuanya berjalan dengan baikk..

hari pertama ustaz terangkan macam-macam seperti rukun islam dan sebagainya.. bila dengar ustaz ceramah rasa banyak benda yang tertinggal.. terasa hati nak mendalami lebih lagi ilmu agama.. seronok sangat dengar ustaz ceramah sampai ta sedar langsung waktu berlalu..huhuh..

masa seblum break.. tetiba ustaz kata " encik2 dan cik2 selepas waktu rehat nie ustaz nak test kamu mengaji.. jadi kamu semua siap sedia la.. :) hehe aku tgk muka sorang2 cuak.. temasuk la aku huhuh.. bukan ape da la ramai org mau ta tersalah baca dibuatnya.. haha.. tapi alhamdulilah dapat bace dengan lancar walaupon hati tue Allah je yang tahu. ^^ syukur hihi

masuk hari kedua.. ustaznye semua sporting dan sempoi.. haha.. macam2 ilmu perkahwinan yang di cerita kan.. dari yang kelakar sampai la yang serius.. haha syok sangat... terasa cm dapat banyak sangt ilmu ^^ tp ade part2 yang buat muka berubah malu.. hoho.. yang encik2 kite tue.. gelak sampai telinga.. haha. gila ubi betul...

overoll mmg syok la kursus perkahwinan ney :) yeahhhh alhamdulilah.. i da ade sijil kursus kawin ^^
awak2 yang ta ade lagi tue... cepat2 la ambek ye.. pas ney may be lagi susah dan mahal cikit.. kata ustaz tue.. bukan nak bag takut tau :p

bai :)





No comments:

Post a Comment